Geluksmomentjes week 13!

Wat was dit een heerlijke week! Hij begon iets minder goed met een slechte nacht, waarin ik een paar keer badend in het zweet wakker werd. Waarschijnlijk heb ik te veel koolhydraten gegeten of te lang op Instagram gezeten. Maarja, eten is leuk en Instagram is leuk, dus daar heb ik dan wel weer van genoten!

Hieronder een weekoverzicht van mijn fijne momenten deze week. Het is zo heerlijk om erbij stil te staan. Want hoe kut je dag ook is, er is altijd wel iets fijns aan.

Maandag 25 maart

You say what what? In the budget

Wat er maandag wel leuk was: ik heb vorig weekend gewerkt aan mijn budget voor deze en komende weken, tot mijn volgende loon komt. En damn, wat vind ik het leuk om te doen! Dat had ik echt nooit verwacht. Ik vind het heerlijk om overzicht te creëren en te zien waar mijn euro’s naartoe gaan. En een budget geeft me de helderheid over wat ik wel en niet uit kan geven. Zodat ik zonder schuldgevoel of financiële onzekerheid geld kan uitgeven aan iets wat voor mij waardevol is.

Photo by Katie Harp – Pinterest Marketing on Unsplash

Dinsdag 26 maart

Hey, I put some new shoes on

Zoals: nieuwe schoenen! Alhoewel, deze schoenen waren een impulsaankoop via Marktplaats, voordat ik mijn budget rond had. En dat is helemaal okee. Vroeger was ik boos geworden op mezelf, maar dat heeft dus precies geen zin. Ik ben er juist superblij mee! Ik wil al tijden fijne sneakers, maar had nooit het geld en kon ook geen sneakers vinden die ik écht tof vind. Maar nu heb ik een sneakercrush!

Woensdag 27 maart

Uitstrijkje, the good and the bad

Vorig jaar kreeg ik niet zulk goed nieuws: de uitslag van mijn uitstrijkje was niet goed. Ik moest naar het ziekenhuis voor een ingreep (kleine ingreep, grote paniek) en vorige week ging ik terug voor controle. Spannend… Deze week kwam het verlossende telefoontje: alles is helemaal goed!

Droomhuisjesss

‘s avonds appte een vriendin over een nieuwbouwappartement van de woningstichting in Assen waar ze graag naartoe wil. Dat is precies het appartement waar ik mijn zinnen ook op heb gezet en een paar dagen eerder nog een foto van maakte. Ik geloof niet zo in toeval, maar dit was wel erg eh… toevallig. Nog ‘toevalliger’ werd het toen we beiden zeiden dat we over x-aantal jaar graag een huisje in Balloo wilden. En ook daar hadden we precies hetzelfde huis op het oog. Huhhh? Zo grappig dit!

Donderdag 28 maart

Halfje schuldenvrij, graag!

In mijn budget maakte ik ook een berekening van hoeveel van mijn schulden ik heb afbetaald en hoeveel ik nog moet afbetalen. Ik ben over de helft! Yeah!

Vrijdag 29 maart

Heel Nederland gezond!

Over het budget gesproken: ik had een bedrag gereserveerd om een pakket met mooie producten te kopen. Dat heb ik vrijdag gekocht. Daarmee meldde ik me meteen aan als Business Partner bij Eqology. Whoop whoop! Eqology is een supermooi bedrijf dat hoge kwaliteit supplementen verkoopt, die bijdragen aan de basis van een optimale gezondheid. En dat past perfect bij mijn missie: iedereen in Nederland 100% gezond!

En als Business Partner ga ik behoorlijk wat weerstanden tegenkomen. Ik ben echt overtuigd van het product, maar om iets te gaan verkopen… dat voelt voor mij als aansmeren. Als freelancer vond ik dit ook het allerlastigste van het werk. Daar zit dan toch de beperkende overtuiging: ‘Wie zit er nou op mij te wachten?’

Het voordeel is dat ik nu een sterk team om me heen heb, bij wie ik altijd terecht kan als ik vastloop. Ik verwacht hierom dat het ook een mooie reis wordt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling!
Oh en eh, nee ik ga mijn baan niet opzeggen, die is veel te leuk!

Photo by Samuel Zeller on Unsplash

Zaterdag 30 maart

Niet wéér verhuizen..?

Zaterdag stapte ik uit een WhatsApp-groep die me geen plezier meer opleverde, maar vooral irritatie. Wat een rust geeft dat!

Verder liep ik een rondje in Balloo. Huisjes kijken, voelen hoe het is om in Balloo rond te lopen, enzo. Raak ik in gesprek met een man. Die een appartementje achter zijn huis blijkt te verhuren! Hoe bizar? Hierover schrijf ik nog een keer een uitgebreider verhaal in het kader van de Wet van de aantrekking! In elk geval is wonen in Balloo (waar boerderijtjes minimaal 3 ton kosten) een stuk dichterbij zo!

Zondag 31 maart

Crossfit en ossenstaarten

Vandaag was vooral relaxed. Met Crossfit heb ik weer 20 minuten geknald. Ik heb gewerkt aan deze site. Ossenstaartensoep gemaakt in mijn slowcooker. Ik luisterde oude podcasts van Michael Pilarczyk.

En nu moet ik gaan slapen, want anders heb ik weer net zo’n beroerde nacht als vorige week :p

Deel je jouw geluksmomentje?

Wat waren jouw geluksmomentjes deze week? Ik hou van vrolijkheid, dus laat het hieronder vooral weten als je daar zin in hebt!

2 thoughts on “Geluksmomentjes week 13!

  1. Geld besparen/budgetteren is zo verslavend!

    Mijn hoogtepunt deze week was een spontane ontmoeting zaterdag met iemand waarmee het supergoed klikte. We hebben contactgegevens uitgewisseld, dus hopelijk komt er snel een vervolg.

    1. Ja, echt he! Had ik dat maar ontdekt op de middelbare school, in plaats van een verslaving aan cd’s :p

      Wat cool! Leuk dat je het deelt. En hoop voor je dat er snel een vervolg kom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *